interamerican

Μεταξύ των εταιρειών που συγκέντρωσαν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων για τους «TRUE LEADERS» του έτους 2019 περιλαμβάνεται η INTERAMERICAN Ζημιών.

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών INTERAMERICAN από το 1974, είχε καταγράψει κατά το 2019 παραγωγή ασφαλίστρων 196 εκατ. ευρώ για ασφαλίσεις κατά ζημιών, παρουσιάζοντας αύξηση 3,5% σε σύγκριση με το 2018.

Τα αποτελέσματα κερδών μετά από φόρους της INTERAMERICAN Ζημιών κατά το 2019 είχαν διαμορφωθεί σε 21 εκατ. ευρώ (23,5 εκατ. με EBITDA), έναντι 19,7 εκατ. ευρώ το 2018 – βάσει της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης που είχε συνταχθεί για σκοπούς ενοποίησης. Τα αποτελέσματα από την επενδυτική δραστηριότητα της εταιρείας Ζημιών είχαν φθάσει κατά την ίδια χρονιά σε 7,8 εκατ. ευρώ, ενώ τα επιλέξιμα ίδια κεφάλαια κατά Solvency ΙΙ είχαν αυξηθεί κατά 6%, φθάνοντας στα 145,5 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN Ζημιών φέτος, σύμφωνα με το κλείσιμο Οκτωβρίου, έχει βελτιώσει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον Κλάδο κατά Ζημιών στο 12,7%.

Υπενθυμίζεται ότι η ICAP αναγνωρίζει εταιρείες και ομίλους ως «ΤRUE LEADERS» αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου «ICAP Credit Score».

Όπως επεσήμανε σχετικά ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ICAP, οι επιχειρήσεις οι οποίες διακρίθηκαν, με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια, σηματοδοτώντας την επιτυχία και τη δυνατότητα να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία και να δημιουργήσουν προοπτικές για το μέλλον της χώρας.

Πηγή

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *